Naprapat Solna - Napractiva Rehab Solna -Bästa naprapat i Solna

Massage Solna

Om problemen sitter i dina muskler.

Massage Solna

Massage, Tjänster
Google Recensioner
4.9
195 recensioner
×
js_loader

Få lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer med bästa massage i Solna med omnejd! Smärta kan vara resultatet av stillasittande, som ofta även leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva Rehabs massage rekommenderas som en perfekt lösning på alla dessa problem. Boka din massage idag!

Du kan enkelt boka massage genom att trycka på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Napractiva Rehabs proffsiga naprapater erbjuder även en holistisk och trygg naprapatbehandling i Solna med omnejd, tillsammans med effektiv massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Solna med omnejd – inklusive Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hjärtligt välkommen!

BOKA TID
Massage på din ort

Napractiva Rehab erbjuder skön massage i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa massage i Stockholm

Boka bästa massage i Sollentuna

Boka bästa massage i Täby

Boka bästa massage i Danderyd

Boka bästa massage i Solna

Boka bästa massage i Sundbyberg

Boka bästa massage i Upplands Väsby

Massage Solna: Varför massage?

Letar du efter skön och effektiv massage i Solna? Då bör du överväga Napractiva Rehabs massage i Solna med omnejd! Vi anpassar massageteknikerna efter dina behov för att lindra smärta orsakad av spända muskler, minska stress, samt främja djupare andning. Våra massagetjänster kan öka blodflödet, hjälpa till att koppla av kroppen och ge långvarig lindring. Dessutom är vår lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen att koppla av på. Besök oss idag för att börja må bättre! Glöm också inte att kolla in vår trevliga, lugna miljö.

Massage Solna: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

På Napractiva Rehab erbjuder vi en universell manuell behandlingsteknik som kan ha både terapeutiska och hälsosamma effekter på kroppen – massage. Massage är en form av manuell behandlingsteknik som används för att lindra smärta, minska stress och öka kroppens rörlighet. Det finns flera fördelar med massage, inklusive dess förmåga att hjälpa kroppen till ett tillstånd av djup avslappning. Genom att minska nivåerna av kortisol, som är ett hormon som frisätts när kroppen utsätts för stress, kan massagen bidra till att öka syretillförseln och förbättra blodcirkulationen, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande.

En annan fördel med massage är att det kan lindra smärta orsakad av spända muskler, dålig hållning, ensidigt arbete eller trauma. Klassisk massage är en vanlig mjuk och avslappnande massageform som fokuserar på att mjuka upp spända muskler och öka blodcirkulationen. Det finns också djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage som kan användas för att lösa upp spänningar i djupare muskler. Massage kan också hjälpa till att förbättra kroppens rörlighet och minska stelhet. Äldre personer kan till exempel dra nytta av massage för att bibehålla god rörlighet, medan atleter och idrottsutövare kan använda massage för att öka sin flexibilitet och minska risken för skador. Dessutom kan massage hjälpa till att öka kroppens energinivåer och förbättra sömnen.

Massagens positiva inverkan på vår mentala hälsa kan inte heller underskattas. Massage kan lindra stress, ångest och depression genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol och öka produktionen av dopamin och serotonin. Dessa hormoner är viktiga för att bibehålla en bra mental hälsa och kan hjälpa oss att slappna av och öka vår medvetenhet om kroppen.

Studier har också visat att massage kan ha positiva effekter på vissa sjukdomar. Till exempel kan massage hjälpa till att lindra symtom vid migrän och spänningshuvudvärk, fibromyalgi och ledvärk. Massage kan också hjälpa till att sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symptom vid ångest. Men det är viktigt att poängtera att massage inte är en ersättning för läkarvård. Om du lider av allvarliga sjukdomar, såsom cancer eller hjärtsjukdomar, bör du alltid rådgöra med en läkare innan du börjar med massage.

För att få ut maximala fördelar av massage är det viktigt att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. En duktig massör kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling och skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig. Genom att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi kan du vara säker på att du får en behandling som är anpassad till dina individuella behov. Oavsett om du behöver lindra smärta, minska stress eller öka din rörlighet, kan massagen anpassas efter dina specifika mål.

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är valet av massageoljor. Det finns många olika typer av oljor som kan användas i massage, och de har olika egenskaper som kan påverka behandlingen. Vissa oljor har avslappnande effekter, medan andra kan hjälpa till att öka energinivåerna och förbättra koncentrationen. Därför är det viktigt att välja rätt olja som passar dina behov och mål med behandlingen.

En annan sak att tänka på är var du vill ha massagen. Oavsett om du föredrar att få massagen på en klinik, på ditt kontor eller hemma, är det viktigt att du känner dig bekväm och avslappnad under massagen. Om du väljer att få massagen på en klinik eller hos en massör, se till att det är en lugn och avkopplande miljö, så att du kan slappna av och njuta av behandlingen.

Slutligen är det viktigt att du får massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar. En enstaka massage kan vara avkopplande och hjälpa till att lindra spänningar, men för att uppnå långsiktiga resultat bör du överväga att få massage regelbundet. En erfaren massör kan hjälpa dig att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov och önskemål, och hjälpa dig att uppnå maximala fördelar av massagen.

Sammanfattningsvis är massage en universell manuell behandlingsteknik som kan ha både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Det kan hjälpa till att lindra smärta, minska stress och öka kroppens rörlighet. Dessutom kan massage ha positiv inverkan på vår mentala hälsa genom att lindra stress, ångest och depression. För att uppnå maximala fördelar av massagen är det viktigt att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi, att välja rätt massageoljor och att få massage regelbundet. Hos oss på Napractiva Rehab har vi flera duktiga massörer som kan hjälpa dig att må bättre, oavsett om du behöver lindra smärta, minska stress eller förbättra din rörlighet. Kontakta oss idag för att boka en behandling!

Massage Solna: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva Rehabs massage i Solna är riskfri och bland annat:

  • gör vävnader mer flexibla
  • har smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av musklerna
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • förbättrar det mentala välbefinnandet
  • mm
Massage Solna: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapat i Solna vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra naprapater och massageterapeuter i Solentuna itu med och hjälper dig på bästa sätt!

Massage Solna: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Solna består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur och ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under massagen påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner.

Idrottsmassage Solna: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning över hela världen för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Solna här på följande dedikerade sida om: Idrottsmassage Solna.

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Solna

Boka tid